Οι τέντες μας, σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τους ωφέλιμους χώρους του σπιτιού σας, μετατρέποντας - με το πάτημα ενός κουμπιού ή το γύρισμα μίας μανιβέλας - το μπαλκόνι ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό και ξεκούραστο μέρος για να το απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας.


ΤΕΝΤΕΣ


 
Τα συστήματα τεντών που παρέχουμε, αποτελούν ότι καλύτερο διαθέτει η αγορά σήμερα, και προέρχονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Παρέχουμε ποικίλες λύσεις που επεκτείνουν τη χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτουμε, ανταποκρίνονται άριστα στην αισθητική σας. Φυσικά μπορείτε πάντοτε να συνδυάσετε την τέντα σας με ψηφιακή εκτύπωση μιας φωτογραφίας ή ενός λογότυπου. Τα συστήματα μας είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή στο δυνατό άνεμο και τη βροχή, ενώ χάρη στη φιλοσοφία της επιχείρησης μας, η οποία εγγυάται τον σχεδιασμό κάθε λεπτομέρειας, η ικανοποίηση των απαιτήσεων σας πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Διαθέτουμε τέντες με αντηρίδες, τέντες με βραχίονες, κασετίνες, ριντό-κάθετες, καποτίνες, τύπου μπάρας, με πλάγιους βραχίονες και σκέπαστρο τέντας.

Τέντες με Βραχίονες

Είναι οι πλέον κλασσικές που εφαρμόζονται για τη σκίαση της βεράντας ή του μπαλκονιού μας. Πρόκειται για μία οικονομική και αποτελεσματική επιλογή και χρησιμοποιείται τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Η κατασκευή στηρίζεται στον τοίχο ή τη μαρκίζα του μπαλκονιού αναλόγως την ανάγκη του χώρου και σταματάει σε οποιαδήποτε θέση επιθυμούμε.

 Δειγμα εργασιων

Τέντες με Αντηρίδες

Πρόκειται για τις παραδοσιακές τέντες που κινούνται σε οδηγούς, οι οποίοι συνήθως στηρίζονται στα κάγκελα. Το υλικό των οδηγών είναι είτε σίδηρος είτε αλουμίνιο γεγονός που τους κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικούς στα καιρικά φαινόμενα.

 Δειγμα εργασιων

Τέντες Κασετίνες

Οι συγκεκριμένες λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως αυτές με βραχίονες, με το πλεονέκτημα πως όταν μαζεύουν, προστατεύουν τον μηχανισμό και το πανί από τις καιρικές συνθήκες, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη διάρκεια ζωής τους. Είναι παράλληλα πιο διακριτικές, αισθητικά καλαίσθητες και τονίζουν την αρχιτεκτονική της οικίας σας.

 Δειγμα εργασιων

Τέντες Καποτίνες

Ξεχωρίζουν από το καμπυλωτό (κουρμπαριστό) σχήμα τους που προσδίδει ιδιαίτερο κάλλος. Τοποθετούνται για την προστασία αλλά και την αισθητική των παραθύρων ή των εισόδων. Είναι κατάλληλες για βιτρίνες καταστημάτων, ξενοδοχείων ή ακόμα και περιπτέρων. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο.

 Δειγμα εργασιων

Τέντες Ριντό

Είναι κάθετες τέντες που ξεκινούν από την οροφή του μπαλκονιού και φτάνουν έως το κάγκελο ή το δάπεδο και ακινητοποιούνται με γάντζους.

 Δειγμα εργασιων

Τέντες δίριχτες

Χρησιμοποιούνται για την κάλυψη χώρου όπου οι βάσεις των τεντών έχουν κοινό σημείο αναφοράς και ανοίγουν αμφίπλευρα μειώνοντας την ανάγκη παρέμβασης στο χώρο.

 Δειγμα εργασιων

ΠΡΟΪΟΝΤΑ


 Τεντες

Κλασικού τύπου, με αντηρίδες, με διαφανή (ζελατίνα), καμπύλη (καποτίνα), με εντατήρα, inox, κασέτα, μπάρα, δίριχτη.περγκολες

Οι πέργκολες προσδίδουν ξεχωριστή αισθητική στην αρχιτεκτονική του χώρου που θέλετε να τονίσετε. Προσφέρουμε επιλογές κατασκευής που ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Εσωτερικη σκιαση

Ρολοκουρτίνες, Περσίδες, ​Στοράκια. Αυτοματισμοι

Τέντα με μοτέρ και αυτοματισμό ήλιου ή αέρα ή και τα δύο Ειδη εξοχης

Ομπρέλες παντός τύπου, Έπιπλα εξωτερικού χώρου, Έπιπλα κήπου ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ - ΤΖΑΜΙΑ

Ανεμοφράκτες εξωτερικού χώρου (up & down), τηλεσκοπικά τζάμια, σταθερά τζάμιαΕπικοινωνήστε μαζί μας


Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω e-mail ή με μήνυμα στο Facebook.

Σταθερό τηλέφωνο: +302510835983
Κινητό τηλέφωνο: +306972605608
Διεύθυνση: Γαληνού 30, Καβάλα, ΤΚ. 65403

Τεντοτεχνική Καβάλας

Είσοδος