Ρολοκουρτίνες, Περσίδες, ​Στοράκια.


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΙΑΣΗΤα συστήματα εσωτερικής σκίασης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εικόνας του σπιτιού ή της επιχείρησης, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Περιορίζουν το φως και την ακτινοβολία του ήλιου και μεταμορφώνουν τον εσωτερικό σας χώρο τόσο με χρώματα, όσο και με σχέδια, με μεγάλη ποικιλία για να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Ρολοκουρτίνες

Οι ρολοκουρτίνες βρίσκονται στη πρώτη θέση επιλογής εσωτερικής σκίασης λόγω της τεράστιας γκάμας υφασμάτων που μπορείτε να επιλέξετε, αναλόγως την ανάγκη και τη χρήση που θέλετε. Μονόχρωμα, εμπριμέ, double-roller, διάτρητα, συσκότισης είναι μερικά από τα είδη που θα συμπληρώσουν τη διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου.

 Δειγμα εργασιων

Περσίδες

• Οριζόντιες : Το πλέον διαδεδομένο σύστημα σκίασης που επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ φωτεινότητας και συσκότισης απλά με μια περιστροφή. Διατίθενται σε αλουμινίου και ξύλινες. • Κάθετες : Το κλασσικό σύστημα σκίασης που κυριαρχεί στους επαγγελματικούς χώρους, επεμβαίνει πλέον και στον προσωπικό σας χώρο για να του δώσει την αίσθηση του μοντέρνου. Διατίθεται σε μονόχρωμα, διάτρητα, συσκότισης, οικολογικά και pvc.

 Δειγμα εργασιων

ΠΡΟΪΟΝΤΑ


 Τεντες

Κλασικού τύπου, με αντηρίδες, με διαφανή (ζελατίνα), καμπύλη (καποτίνα), με εντατήρα, inox, κασέτα, μπάρα, δίριχτη.περγκολες

Οι πέργκολες προσδίδουν ξεχωριστή αισθητική στην αρχιτεκτονική του χώρου που θέλετε να τονίσετε. Προσφέρουμε επιλογές κατασκευής που ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Εσωτερικη σκιαση

Ρολοκουρτίνες, Περσίδες, ​Στοράκια. Αυτοματισμοι

Τέντα με μοτέρ και αυτοματισμό ήλιου ή αέρα ή και τα δύο Ειδη εξοχης

Ομπρέλες παντός τύπου, Έπιπλα εξωτερικού χώρου, Έπιπλα κήπου ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ - ΤΖΑΜΙΑ

Ανεμοφράκτες εξωτερικού χώρου (up & down), τηλεσκοπικά τζάμια, σταθερά τζάμιαΕπικοινωνήστε μαζί μας


Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω e-mail ή με μήνυμα στο Facebook.

Σταθερό τηλέφωνο: +302510835983
Κινητό τηλέφωνο: +306972605608
Διεύθυνση: Γαληνού 30, Καβάλα, ΤΚ. 65403

Τεντοτεχνική Καβάλας

Είσοδος