Τέντα με μοτέρ και αυτοματισμό ήλιου ή αέρα ή και τα δύο


ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΝΤΑΣΟι λύσεις αυτοματισμού για τα συστήματα σκίασης αποκτούν ολοένα και περισσότερο κοινό, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής μας και καθιστώντας την πιο ξεκούραστη.

Πλεονεκτήματα εγκατάστασης σε τέντα

Με την προσθήκη μοτέρ : •Μπορείτε να ελέγχετε μία ή και περισσότερες τέντες ταυτόχρονα είτε με διακόπτη είτε με τηλεχειριστήριο. •Δε χρειάζεται πλέον να κουράζεστε με τη χρήση μανιβέλας, ειδικά σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. •Η τέντα ανεβαίνει ομοιόμορφα διασφαλίζοντας το σωστό τέντωμά της, το οποίο αυξάνει την αντοχή της στο χρόνο. Έξτρα : Υπάρχει δυνατότητα προσθήκης αυτοματισμού ήλιου, αέρα ή και των δύο. Με αυτό τον τρόπο προστατεύετε το σύστημα σκίασης όταν έχει δυνατό άνεμο καθώς μαζεύει αυτόματα, και ταυτόχρονα κατεβαίνει όταν έχει ηλιοφάνεια για να προστατεύσει εσάς ή και τα έπιπλα σας από την ακτινοβολία του ήλιου.

 Δειγμα εργασιων

Πλεονεκτήματα εγκατάστασης σε πέργκολα

Με την προσθήκη μοτέρ : • Πραγματοποιείται τέλειο και απαλό κλείσιμο, κάτι που αυξάνει τη μακροζωία τόσο του μηχανισμού όσο και του υλικού κάλυψης. • Διατηρούνται οι ρυθμίσεις, κρατώντας το υλικό κάλυψης τελείως τεντωμένο, κάτι που βοηθάει στην απορροή του νερού (εξαρτάται από το είδος του υλικού). • Το σύστημα σταματάει σε περίπτωση που ανιχνευτεί εμπόδιο. • Το σύστημα σταματάει αυτόματα μόλις τεντωθεί το υλικό κάλυψης προστατεύοντας και το ίδιο, και τον μηχανισμό. Έξτρα : •Προσθήκη φωτισμού με διακόπτη (dimmer) για την κατάλληλη επιλογή έντασης ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε στιγμής •Προσθήκη αυτοματισμού για προστασία από τον ήλιο.

 Δειγμα εργασιων

ΠΡΟΪΟΝΤΑ


 Τεντες

Κλασικού τύπου, με αντηρίδες, με διαφανή (ζελατίνα), καμπύλη (καποτίνα), με εντατήρα, inox, κασέτα, μπάρα, δίριχτη.περγκολες

Οι πέργκολες προσδίδουν ξεχωριστή αισθητική στην αρχιτεκτονική του χώρου που θέλετε να τονίσετε. Προσφέρουμε επιλογές κατασκευής που ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Εσωτερικη σκιαση

Ρολοκουρτίνες, Περσίδες, ​Στοράκια. Αυτοματισμοι

Τέντα με μοτέρ και αυτοματισμό ήλιου ή αέρα ή και τα δύο Ειδη εξοχης

Ομπρέλες παντός τύπου, Έπιπλα εξωτερικού χώρου, Έπιπλα κήπου ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ - ΤΖΑΜΙΑ

Ανεμοφράκτες εξωτερικού χώρου (up & down), τηλεσκοπικά τζάμια, σταθερά τζάμιαΕπικοινωνήστε μαζί μας


Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω e-mail ή με μήνυμα στο Facebook.

Σταθερό τηλέφωνο: +302510835983
Κινητό τηλέφωνο: +306972605608
Διεύθυνση: Γαληνού 30, Καβάλα, ΤΚ. 65403

Τεντοτεχνική Καβάλας

Είσοδος