τ ε ν τ ο τ ε χ ν ι κ η κ α β α λ α ς


Η Τεντοτεχνική Καβάλας, δραστηριοποιείται επιτυχώς στο χώρο της κατασκευής, εμπορίας και τοποθέτησης τεντών, από το 1973, στην πόλη της Καβάλας. Με υπεύθυνο τον κ. Δημήτρη Κιοκλού, είναι συνέχεια της επιχείρησης που ίδρυσε ο κ. Στυλιανός Κιοκλούς το 1973 και συνεχίζει, από τότε, την επιτυχημένη πορεία της.

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Επαγγελματισμός     Ο άψογος επαγγελματισμός μας, η πολυετής πείρα, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση στο αντικείμενο εργασίας μας, η ποιότητα των υλικών στα προιόντα μας και οι ανταγωνιστικές τιμές μας έχουν ως αποτέλεσμα την καθιέρωση της Τεντοτεχνικής στο χώρο, ενώ αναμφισβήτητα, έχουμε, εύλογα, κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τεντόπανων, των γνωστότερων οίκων, όπως: Calbari, Das, Dickson, Sunbrella, Sattler συνοδευόμενα από τα καλύτερα εξαρτήματα της αγοράς, όπως αυτά των εταιρειών Lamda και Floros Group. Έχοντας υπόψη τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και την εξέλιξη της τεχνολογίας, το κατάστημά μας προσφέρει άψογες λύσεις αυτοματισμού τέντας, για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους. Τα προϊόντα μας έχουν την εγγύηση και την ποιότητα της εταιρείας Somfy, στης οποίας το συνεργαζόμενο δίκτυο ανήκουμε.
    Καλύπτουμε και την εσωτερική σας σκίαση με ρολοκουρτίνες, περσίδες, στοράκια των εταιρειών Demo και Shadow. Διαθέτουμε, επίσης, μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κήπου, είδη εξοχής και ομπρέλες παντός τύπου των εταιρειών Lianos, Rain Umbrellas.


Ιστορία


 Η Τεντοτεχνική Καβάλας, δραστηριοποιείται επιτυχώς στο χώρο της εμπορίας και τοποθέτησης τεντών, από το 1973, στην πόλη της Καβάλας. Με υπεύθυνο τον κ. Δημήτρη Κιοκλού, είναι συνέχεια της επιχείρησης που ίδρυσε ο κ. Στυλιανός Κιοκλούς  το 1973 και συνεχίζει, από τότε, την επιτυχημένη πορεία της.

 • 1973

  Ίδρυση εταιρίας

  Έναρξη της εταιρίας από τον
  κ. Στυλιανό Κιοκλού
 • 2007

  Επέκταση εταιρίας

  Ανάληψη της εταιρίας από τον Δημήτρη Κιοκλού.

 • 2012

  Αντιπρόσωπος Somfy Καβάλας

  Το 2012 η Τεντοτεχνική Καβάλας γίνεται επίσημος αντιπρόσωπος της Somfy Expert στην Καβάλα! • 2018

  Απόκτηση πιστοποίησης CE
 •  Γίνετε μέρος της ιστορίας μας!

Τι έχουν να πούν οι πελάτες μας.Β.Τσουκαλάς

"Ποιοτική δουλειά, αμεσότητα και άριστη συνεργασία! Συγχαρητήρια στο Δημήτρη και στο συνεργείο της Τεντοτεχνικής Καβάλας!"Επικοινωνήστε μαζί μας


Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω e-mail ή με μήνυμα στο Facebook.

Σταθερό τηλέφωνο: +302510835983
Κινητό τηλέφωνο: +306972605608
Διεύθυνση: Γαληνού 30, Καβάλα, ΤΚ. 65403

Τεντοτεχνική Καβάλας

Είσοδος